Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés & Szállítások

Fizetési lehetőségek:

Webáruházunk arra törekszik, hogy biztonságos és kényelmes vásárlási élményt nyújtson ügyfeleink számára. Két különböző fizetési mód közül választhatnak az Ön kényelme érdekében: banki átutalás és személyes befizetés.

Banki átutalás:

A banki átutalás egy biztonságos fizetési mód, amely során elfogadjuk az összes bank fizetési módját. Kérjük, utalja át a vásárlási összeget a következő adatokra. A tranzakciót követően azonnal értesítést kapunk, és visszaigazolást küldünk Önnek.

  • Számlanév: Thermotechnika-Cown Cool Kft.
  • Számlaszám: 
  • Bank neve: MBH Bank

Személyes befizetés:

Azoknak, akik inkább készpénzzel fizetnének, lehetőséget biztosítunk a Budapest 10. kerületében található bemutatótermünkben a befizetésre.
(1103 Budapest Kőér utca 3/F)
Ez különösen praktikus azok számára, akik nem szeretik az online fizetési módszereket vagy nem rendelkeznek bankszámlával.

Webáruházunk elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes és stresszmentes vásárlási élményt nyújtson ügyfeleinknek. A két különböző fizetési lehetőséggel reméljük, hogy mindenki igényeinek megfelelünk, és köszönjük a bizalmukat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelenleg nem kínálunk hitel- vagy finanszírozási lehetőségeket. Minden kifizetést a megrendelés teljesítése előtt szükséges teljesíteni.

Ha kérdése vagy aggálya van a fizetési politikával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk mindenben, amiben csak tudunk.

Szállítási információk:

Cégünk hisz abban, hogy a rendelés kiszállítása stresszmentes és kényelmes élmény kell, hogy legyen. Különböző szállítási lehetőségeket kínálunk, hogy Ön választhassa ki a legmegfelelőbbet.

Kisebb termékek:

  • Inverterek esetén futárszolgálattal kitudjuk küldeni a terméket.

Nagyobb termékek:

  • Hőszivattyúk esetében saját erőforrásainkkal szállítunk.

Azon termékek esetén, amelyek értéke meghaladja a nettó 500 ezer Forint értéket nem biztosítunk rá semmilyen kedvezményt, ingyenesen kiszállítjuk. 

Amennyiben személyes átvételt szeretne, előre egyeztetett időpontban átveheti rendelését budapesti bemutatótermünkben.

Célunk, hogy a vásárlása időben és sértetlenül megérkezzen. Szállítási lehetőségeinket úgy alakítottuk ki, hogy a vásárlás a lehető legproblémamentesebb legyen. Ha bármilyen kérdése vagy aggodalma van a szállítással kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Csapatunk mindig szívesen áll rendelkezésére.